UITSLAG CENTOMIGLIA

Bayerische Motoren Werke GmbH

 

Dit jaar zetten we BMW in de kijker. De samenwerking werd mogelijk gemaakt door BMW van Osch. Met concessies in Halen, Hasselt en Tienen is de garage al meer dan 50 jaar een begrip in Limburg en omstreken.

BMW heeft een lange en rijke historie van sportwagens. Denk maar aan de legendarische BMW 328 of de beroemde BMW Z8. Maar ook de huidige modellen van BMW zijn krachtig, innovatief en vooruitstrevend. Voor rijmomenten vol adrenaline.

PROGRAMMA CENTOMIGLIA 19 AUGUSTUS 2018

Editie 2018     download flyer

 

CentoMiglia heeft het genoegen u in stijl te mogen ontvangen in de exclusieve kasteelhoeve Gasterbos te Herk-de-Stad !

Uw wagen vindt probleemloos plaats in het park van het kasteel. Volg de aanwijzingen van de teamleden. Vergeet ook uw sticker met startnummer niet aan te brengen op uw voorruit. Zo weten de teamleden waar uw wagen naar toe moet en  vergemakkelijkt u het werk van de mensen die de grote ronde stickers met uw startnummer zullen aanbrengen.

Wandel even door het park en geniet van de omgeving, bekijk de wagens van de andere deelnemers en begeef u dan naar de kasteelhoeve waar een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar staat, aangeboden door KBC Private Banking. Einde ontbijtbuffet om 12u.

 

Vóór vertrek krijgen jullie nog een briefing.

 

Vanaf 9u30 stipt start de eerste wagen en rijden jullie richting Hautes-Fagnes.

Onderweg is een lunchpauze voorzien.

 

Ook zullen uw stuurcapaciteiten door onze teamleden kritisch beoordeeld worden. Het puntenaantal op uw "rapport" maakt u wellicht tot "winnaar" van deze 8e editie !

 

Bij aankomst in Tessenderlo krijgt u een drankje aangeboden en kan u uitrusten op een van de talrijke terrassen op de Markt.

De laatste deelnemer wordt verwacht rond 18u.

Daarna heeft u de mogelijkheid om zich nog te goed te doen aan een select diner in de Maekelhoeve. Let op ! Dit is een aparte inschrijving.

DEELNAME

Formule UNO  190 €

 

omvat:

- inschrijving voor 1 voertuig, 2 personen, ontbijt aangeboden door KBC Private Banking op domein Gasterbos,

 rit met roadbook, lunch, 2 drankbonnen.

- Bij aankomst in Tessenderlo ontvangt u een herinneringsfoto.

 

Belangrijk ! Bij inschrijving dient u aan te geven of u al dan niet met kennissen samen wilt gegroepeerd worden

 

Diner Maekelhoeve  68 € p/p

 

Vanaf 18u kan u zich begeven naar de receptie aan de Maekelhoeve. Voor aanvang van het diner krijgt u een korte toespraak van de voorzitter van Kiwanis.

Natuurlijk worden de winnaars van deze 8e editie gehuldigd en in de bloemen gezet.

Uw startnummer is meteen ook een nummer voor een tombola waarmee toch enkele mooie prijzen in de wacht te slepen zijn.

 

SPONSORMOGELIJKHEDEN ROADBOOK

1/8 pagina

100 €

reclame op tafel, vermelding op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag

1/4 pagina

125 €

reclame op tafel,  vermelding met hyperlink op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag, vermelding op startboog.

halve pagina

250 €

reclame op tafel, vermelding met hyperlink op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag, vermelding op startboog.

ganse pagina

500 €

reclame op tafel, vermelding met hyperlink op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag, vermelding op startboog.

’s Morgens een ontbijtarrangement voor 2 personen op domein Gasterbos, VIP-parking voor 1 wagen inclusief 1 inschrijving voor CentoMiglia 2018.

SPONSORMOGELIJKHEDEN CENTOMIGLIA SPECIAL 2018

halve pagina

500 €

Exclusief boek in luxe uitvoering op A4 formaat liggend.

publi-reportage

op aanvraag €

Exclusief boek in luxe uitvoering op A4 formaat liggend.

1/4 pagina

250 €

Exclusief boek in luxe uitvoering op A4 formaat liggend.

ganse pagina

1000 €

Exclusief boek in luxe uitvoering op A4 formaat liggend.

Teksten en/of logo’s per kerende te bezorgen na bestelling/inschrijving via www.centomiglia.be of ten laatste vóór 31 juli 2018. Aub. sturen naar info@css-fotogravure.net. Laattijdige indiening kan ervoor zorgen dat uw inlassing niet in het roadbook staat !

kiwanis tessenderlo alchemia cento miglia vzw, ondernemingsnummer 0607.883.558, maatschappelijke zetel: tessenderloseweg 49 - 3290 deurne-diest

© 2017 css/centomiglia