UITSLAG CENTOMIGLIA

Bayerische Motoren Werke GmbH

 

Dit jaar zetten we BMW in de kijker. De samenwerking werd mogelijk gemaakt door BMW van Osch. Met concessies in Halen, Hasselt en Tienen is de garage al meer dan 50 jaar een begrip in Limburg en omstreken.

BMW heeft een lange en rijke historie van sportwagens. Denk maar aan de legendarische BMW 328 of de beroemde BMW Z8. Maar ook de huidige modellen van BMW zijn krachtig, innovatief en vooruitstrevend. Voor rijmomenten vol adrenaline.

PROGRAMMA CENTOMIGLIA 18 AUGUSTUS 2019

Editie 2019     download flyer

 

Het CentoMiglia-team ontvangt u dit jaar weer op de exclusieve site van KBC Private Banking in Leuven.

Vergeet zeker uw sticker met startnummer niet aan te brengen op uw voorruit. Zo weten de teamleden waar uw wagen naar toe moet en  vergemakkelijkt u het werk van de mensen die de grote ronde stickers met uw startnummer zullen aanbrengen.

U wandelt naar de receptie waar alle formaliteiten in orde gemaakt worden voor uw deelname of u neemt eerst een kijkje op de verschillende parkings. Sportwagens en oldtimers staan wegens organisatorische redenen apart!

Daarna wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet, aangeboden door KBC Private Banking. Einde ontbijtbuffet is voorzien om 12u.

 

Vóór vertrek krijgen jullie nog een briefing.

 

Vanaf 9u30 stipt start de eerste wagen en rijden jullie richting Waals-Brabant.

Onderweg is een lunchpauze voorzien.

 

Ook zullen uw stuurcapaciteiten door onze teamleden kritisch beoordeeld worden. Het puntenaantal op uw "rapport" maakt u wellicht tot "winnaar" van deze 9e editie !

 

Bij aankomst in Tessenderlo krijgt u een drankje aangeboden en kan u uitrusten op een van de talrijke terrassen op de Markt.

De laatste deelnemer wordt verwacht rond 18u.

Daarna heeft u de mogelijkheid om zich nog te goed te doen aan een select diner in de Maekelhoeve. Let op ! Dit is een aparte inschrijving.

DEELNAME

Formule UNO  195 €

 

omvat:

- inschrijving voor 1 voertuig, 2 personen, ontbijt aangeboden door KBC Private Banking in de lunchruimte beneden met uitzicht op de vijver.

 rit met roadbook, lunch, 2 drankbonnen.

- Bij aankomst in Tessenderlo ontvangt u een herinneringsfoto.

 

Belangrijk ! Bij inschrijving dient u aan te geven of u al dan niet met kennissen samen wilt gegroepeerd worden.

 

Diner Maekelhoeve  68 € p/p

 

Vanaf 18u kan u zich begeven naar de receptie aan de Maekelhoeve. Voor aanvang van het diner krijgt u een korte toespraak van de voorzitter van Kiwanis.

Natuurlijk worden de winnaars van deze 9e editie gehuldigd en in de bloemen gezet.

Uw startnummer is meteen ook een nummer voor een tombola waarmee toch enkele mooie prijzen in de wacht te slepen zijn.

 

SPONSORMOGELIJKHEDEN ROADBOOK

1/8 pagina

100 €

reclame op tafel, vermelding op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag

1/4 pagina

125 €

reclame op tafel,  vermelding met hyperlink op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag, vermelding op startboog.

halve pagina

250 €

reclame op tafel, vermelding met hyperlink op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag, vermelding op startboog.

ganse pagina

500 €

reclame op tafel, vermelding met hyperlink op site en in roadbook, presentatie op groot scherm Markt Tessenderlo, gereserveerde ruimte voor reclamedocumenten en/of -artikelen in goodiebag, vermelding op startboog.

1 inschrijving voor CentoMiglia 2019.

Teksten en/of logo’s per kerende te bezorgen na bestelling/inschrijving via www.centomiglia.be of ten laatste vóór 31 juli 2019. Aub. sturen naar info@css-fotogravure.net. Laattijdige indiening kan ervoor zorgen dat uw inlassing niet in de videopresentatie, op de startboog of in het roadbook staat !

kiwanis tessenderlo alchemia cento miglia vzw, ondernemingsnummer 0607.883.558, maatschappelijke zetel: tessenderloseweg 49 - 3290 deurne-diest

© 2017 css/centomiglia